Vasaros topai - vasarok madingai!

Sveikos dar kartą. Kaip ir sakiau šiandien parašysiu apie madą. Tai va vasara jau įsibėgėjo, o kartu paaiškėjo, kas šį šiltąjį sezoną madinga ir stilinga. Nori neatsilikti nuo mados ir žingsniuoti koja kojon su šių metų vasaros taisyklėmis? Jei nori, tada sek šias taisykles! :)

Top šukuosena: Kasos grįžta! Jau kurį laiką žymiausi pasaulio kirpėjai pranašavo kad kasos grįš su griausmu,taip ir atsitiko! Pasitelkusi beribę fantaziją, drąsiai gali pinti kasas. Madingos plonos ir storos kaselės. Plaukų stilistai pataria pinti storą kasą per visą galvą arba šone. Mados viršūnėje dabar kasos iš kasos supintas storas kuodas viršugalvyje. Be abejonės, dvi netvarkingos laisvos kasos ilgų plaukų savininkę pavers tikra vasaros fėja!


Top Apranga: Ryškios margos kelnės arba kombinezonas - šios vasaros drabužiai! Stilistai pataria rinktis kombinezonus, nes jie patogūs, tinka visoms progoms. Su kombinezonu patogu vaikščioti mieste, tačiau neprašausi pasirinkdama jį vakarėliui. Ryškios Aladino kelnės tinka mados mylėtojoms. Itin madingos, lengvo audinio vėjelyje plazdedančios kelnės, išmargintos ryškiais abstrakčiais raštais. Aš pati tai nesidėčiau kombinezono, o jūs? : D

Top aksesuaras: Stilistai išrenka tris madingiausius šios vasaros aksesuarus. Tai yra diržai, žiedai, akiniai.

Žiedai: Jei neturi nė vieno žiedelio, gal metas įsigyti? : D Šią vasarą stileivos renkasi masyvius rožės, širdies ar akmens formos žiedelius. Pati turiu keletą tokių..

Diržai: Šiemet neištversi be diržo! Ypač madingi smulkūs pinti dirželiai. Tokiu diržu gali drąsiai susijuosti suknelę ar sijoną. Dar šią vasarą madoje Platūs raštuoti diržai. Stilingiausi raštai - tigro ar zebro kailio, gėlių.

Akiniai: Kaip vasarą be akinių??? Vis dar madingi masyvūs motociklininko akiniai. Taip pat neprašausi jei įsigysi siaurus mokytojos akinius.

Tai tiek norėjau pasakyt, tikiuosi šis straipsnis sudomino jus. Prašome sekti mūsų Tinklarašti.

Su pagarba Inesa♥

Komentarų nėra: