Gimimo dienos skaičius.

Sveikos, iš kart noriu atsiprašyti kad nerašiau, buvau išvykus. Beje kaip nuotaikos? Kaip vasara?
Kas gero? Kas blogo? Kaip matot šiandien geros nuotaikos aš.. :D Tai va, šiandien įdėsiu tokį kaip ir žaidimą, ar kažkas tokio. Norint išmokt žaist, daryk taip:
Užrašyk savo gimimo datą, pvz 1994 10 29
Dabar sudėk visus skaičius. 1+9+9+4+1+0+2+9=35
Sudėk gauto skaičiaus skaitmenis, kad gautusi skaičius nuo 1 iki 9.
Dabar paskaityk, ką kuris skaičius reiškia.

1. Esi valinga, energinga ir sieki užbrėžto tikslo. Žmonės kurių gimimo skaičius 1 , yra lyderiai ir laimėtojai. Jie drąsiai priima visus gyvenimo iššūkius, tačiau dažnai galvoja tik apie save ir neatžvelgia į kitus, tad gali lengvai įžeisti net ir artimus draugus.

2.Turi savybę visus dalykus matyti ir vertinti iš dviejų pusių. Tokie žmonės mieli, taktiški, draugiški ir susiruošę kovoti už teisybę. Tačiau gindami kitų interesus, pamiršta save pačius. Jiems reikia ugdyti pasitikėjimą ir mokytis išsakyti savo nuomonę, o ne bet kokia kaina vengti ginčų ir konfliktų.

3. Žmonės, kurių gimimo skaičius 3 . nesunku mokytis naujų dalykų. Jie gabūs, smalsūs, sąžiningi ir įdomūs žmonės. Dar jiems patinka įdomūs žmonės turintys įvairių interesų, taip pat jauki ir graži aplinka. Kartais trūksta kantrybės. Jei viskas vyksta lėtai, jie susierzina ir praranda gerą ūpą.

Lebai atsiprašau, bet turiu išeit, kaip grįšiu pabaigsiu rašyt.

Komentarų nėra: