2011 m. pavasario - vasaros sezonų mados tendencijos

 
1.     Karaliaus aštuntojo dešimtmečio drabužių mados. Todėl įkvėpimo dairykitės to laikmečio drabužinėse. Sufleruojame: pabrėžtas lėmuo, plačiabrylės skrybėlės, platėjantys sijonai iki kelių ar iki pusės blauzdų, kombinezonai, stataus kirpimo arba kiek platėjančios kelnės. 
2.   Tiesūs siluetai. Nemėgstančioms aštuntojo dešimtmečio mados, išsigelbėjimas bus madingi tiesaus silueto drabužiai: liemens neryškinantys švarkeliai, palaidinės, suknelės. 
3. Šilkas ir permatomi audiniai. Vasarai būtinai įsigykite šilkinę dramblio kaulo suknelę. Žinoma, ir kitus šilkinius drabužius. Drąsioms rekomenduojama puoštis permatomų audinių marškinėliais, sijonais, suknelėmis. Tinkamai įvertinkite aplinką ir savo figūrą - permatomo audinio drabužiai rizikingi, su jais lengva atrodyti vulgariai.  
4. Kutai, nėriniai, klostės. Jeigu ankstesniais sezonai kutai puošė tik rankines ar batus, pavasarį ir vasarą jie virsta drabužiais iš kutų. Tai yra, palaidinės ar sijonai formuojami tik iš kutų, o ne jais dekoruojami. 
5. Papuošalai. Užsukusios į papuošalų parduotuves būtinai įsigykite gamtos motyvus (augalus, gyvūnus) atkartojančius papuošalus. Itin stilingi dideli ir masyvūs papuošalai. 

                       











                                                                                                                  Jūsų Karolina. :**

2 komentarai:

Nesa rašė...

Man patiko :))

Karolytukxs rašė...

Ačių kad taip manai. : )